søndag 24. mai 2009

Jeg fant, jeg fant...

Da jeg var på hytta for noen dager siden, fant jeg et nydelig stykke drivved. Resten av familien trodde jeg var rape gal da jeg kom med 1 meter stokk som jeg absolutt ville ha med i bilen hjem, men jeg lot meg ikke stoppe av den grunn :-) Nå ligger den så pent på verandaen min og venter på at hagen skal komme i orden, så skal den flyttes dit. Akkurat nå har den besøk av en krysantemun og to sommernelliker.


Se den søte lille vannkannen oppi krysantemumpotta, jeg bare måtte ha den :-) Den er i likhet med blomstene kjøpt på Plantasjen. Jeg kjøpte også en Pelargonia (tror jeg det var den het...), den skal også ut i det fri etterhvert. Nå håper jeg bare sola kan komme tilbake så mine nyervervede sommerblomster kan få varmen i seg!

Lørdagskvelden ble avsluttet med reker og brus (ikke så høy hvitvinsføring her i gården), skikkelig sommermat. Sommeren nærmer seg med stormskritt, og nå er det faktisk under 1 måned til skoleslutt! Det er mye arbeid som hoper seg opp sånn på tampen av skoleåret, så jeg kjenner det skal bli godt med sommerferie nå. Riktig god søndag til dere alle!

3 kommentarer:

 1. Så deilig med reker og loff! Ha en god natt. :)

  SvarSlett
 2. Hei på deg madam mim !
  tror ikke jeg har vært hos deg før,men jeg kommer tilbake det kan jeg love ;)
  Enig med deg driv ved er koselig kan brukes til så mye..
  likte de støvlene dine også...
  og nå hadde det vært godt med et reke smørbrød :))

  SvarSlett
 3. Så kosleig lørdag dere har hatt og sånn en fin blogg du har!! Lærere er jo bra folk:-)Jeg kommer gjerne tilbake,men nå venter sengen!! Klem

  SvarSlett