torsdag 30. april 2009

Vårtegn

Et innendørs vårtegn hos oss er at vedkurven står tom :-) Den kan jo brukes til andre ting også, for eksempel til å legge tepper og puter i.


Endelig er verandaen bar! Snøen lå over vinduskarmene på det verste, det snødde jo fortere enn man klarte å måke. Når sommeren kommer skal vi kjøpe en vindvegg og sette opp her (nordavinden tar knekken på enhver verandakos her oppe), også skal jeg male utemøblene hvite. Før- og etterbilde kommer...

Hagen tviholder på snøen, da. Det har i det minste dukket opp en sti til leieboerne våre, for bare noen uker siden var det hardpakka snø der også. Men hva er det jeg skimter i hjørnet? Joda, det var visst noen som ikke helt klarte å få levert juletreet i tide i år...

En utrolig deilig dag i Tromsø. Strålende sol og skyfri himmel, vi har ikke vært bortskjemt med det i det siste! Kongeparet valgte en bra dag å besøke byen vår på :-)

3 kommentarer:

 1. Ja det var en flott dag i går... Liker dårlig at det regner i dag :( Fikk jo smaken på det gode sommerliv i går.
  Du må jo bo like ved meg, etter bildene å tolke ;)
  Ha en fin fridag!

  SvarSlett
 2. Hei,:) Ville bare innom å takke for koselig hilsen! Helt enig med deg, det er så deilig med vår og sol. Det trenger de stakkars vinterfrostne kroppene våre;))
  Ønsker deg en super helg!
  Klem Kari

  SvarSlett
 3. Hei!
  Så koselig at du vil være med på konkurransen min m link og full pakke :)
  Velkommen tilbake! Har lagt meg til som følger hos deg. Og linker til deg også.

  Herige bilder nordfra.. Jeg er født i Lofoten, skal opp til sommeren og gleder meg!

  Vi snakkes igjen!
  Klem fra Nanni

  SvarSlett