torsdag 30. april 2009

Nye leselamper fra Ikea :-D


Hurra for mine snille foreldre som har vært i vår o store hovedstad i helgen - og da med obligatorisk visitt innom Ikea. For oss nord for Trondheim er Ikea alt vi vil ha. Vi krever ikke mer. Jeg kan fint klare meg uten tog til Nord Norge. Indiska og Zaras likeså (men jeg legger meg ikke ned og blånekter om det kommer til byen, altså). Til og med fint vær og dette som kalles vår kan dere beholde - bare gi oss Ikea! Så. Da fikk jeg sagt det.

Uansett: De nyanskafne leselampene Årstid skal henge over dobbelsenga vår. Vi har et helt merkelig formet soverom, det er vel sjukantet eller noe sånt. Uansett hvordan vi plasserer senga, er det en av oss som ikke får ha nattbord uten at det står foran enten en innebygd hylle eller verandadøren (jepp, veranda ut fra soverommet i stedet for vinduer - særs upraktisk når det har snødd 2 meter den dagen). Dermed har jeg kommet fram til at nattbordene skal bort, leselamper skal festes på veggen, og over leselampene monterer vi en hylle like bred som senga. Der kan vi legge fra oss bøker og annet man skulle trenge for natten. I hodet mitt ser det helt fantastisk ut, gleder meg til å få satt i gang!

En annen blogger som nok vil være enig med meg i at Tromsø trenger Ikea, er Fru Luna. Hun har passert 10 000 lesere og har konkurranse nå. Gå på den flotte bloggen hennes og ta en titt :-) Da gjenstår det bare for meg å ønske alle en super langhelg!

Bildet har jeg lånt fra www.ikea.com.

3 kommentarer:

  1. Veldig fine leselamper! Mener jeg vurderte å kjøpe en gulvlampe i samme serie en gang. Kan skrive under på (har faktisk skrevet under på det:)) at vi vil ha Ikea til Nord-Norge!

    SvarSlett
  2. Ja, jeg også har skrevet under på utallige kampanjer for å få Ikea til Nord Norge....sukk...Blir vel Happarandatur til sommeren på oss :-) Uten mann og barn og lomma full av feriepenger!

    SvarSlett