mandag 27. april 2009

Samlemani(ac)

I de senere år har jeg begynt å samle på litt av hvert. Enkelte ting kan man jo bare ikke få nok av, som foreksempel lysestaker, bilderammer og diverse bånd og knapper... Det er jeg hellig overbevist om:-) En periode samlet jeg på disse oppbevaringskrukkene fra Ikea. Nå er jeg ikke så fryktelig begeistret lenger, jeg synes de ser så nye ut. Vil jo helst at alt skal se kjempegammelt ut... Men de er gode å ha enn så lenge.

I det siste har jeg kommet over masse norgesglass og glasskrukker med patentkork på loppemarked rundtomkring. Kan ikke skjønne at noen vil gi fra seg noe så praktisk og pent:-) Jeg kjøper de jeg finner, også får vi se om jeg får tilstrekkelig mange en dag.

Dette serviset har min kjære og jeg nettopp begynt å samle på. Det heter Silver Paisley og er kjøpt på Til Bords. Jeg lette lenge før jeg fant drømmeserviset! Til nå har vi 6 tallerkener, et serveringsfat, en serveringsbolle og et sausenebb.

Jeg har brukt serviset kun en gang foreløpig, og det var da vi inviterte jentegjengen med menn og avkom på lammestek i påska. Derav påskeservietten, synes de var så fine (i motsetning til alt det gule i påska...fysjom). Her er også bestikket vi samler på avbildet; Ramona.

Forresten så er det konkurranse hos Crème de la Crème nå, kjempefin premie :-)

5 kommentarer:

 1. Hei!!
  Nå har jeg oppdaget enda en nydelig blogg:)
  Har kost meg og sett i bloggen din, liker det jeg ser.
  Er bitt av samme loppisbassillen ser jeg:)
  Legger deg til favorittlisten min , vist det er greit:)
  Ha en flott dag:)

  SvarSlett
 2. Jeg ser at jeg har gått glipp av en del loppemarked i det siste... Mye fint du fikk tak i på det siste du var på.
  Du må ikke miste motet etter å ha sett hvor lang tid jeg bruker på trappen. Jeg er overbevist om at det kan gå raskere! Jeg er sikkert litt pirkete, i tillegg til at det er litt kronglete å komme til på enkelte steder. Trappen er også unormal lang.
  Men det blir verdt det til slutt ;)

  SvarSlett
 3. Jeg synes også at norgesglass er veldig dekorative og bruker dem til oppbevaring av alt fra bånd,blonder,knapper og sandkakeformer.Serviset er lyst og lekkert.

  SvarSlett
 4. Jeg samler også på norgesglass og elsker å bruke dem til å dekorere med rundt om i huset:) jeg får så mange jeg vil av svigermor for hun brys seg ikke om dem, noe jeg er kjempeglad for:) Serviset var lyst, klassisk og fint:) Ønsker deg en nydelig onsdagskveld:)

  SvarSlett