søndag 7. juni 2009

Jeg har vært på bloggtreff :-)

I går var jeg og 4 andre bloggere samlet hos Chatrine på bloggtreff. Kort oppsummert var det fantastisk mat (tapas....elsker tapas!), hyggelig selskap og kjempegod stemning! Vi var alle skjønt enige om at dette ikke var siste gang, så nå er det bare å glede seg til neste treff. Tusen takk til dere koselige bloggedamer for en kjempetrivelig kveld:-)

Ellers har jeg puslet litt i min såkalte hage i dag, luket og gjødslet og generelt gjort ting jeg ikke har peiling på. Blomstene står da fortsatt, så noe må jeg da gjøre riktig... Til min store glede ser jeg at det har dukket opp en mengde stemorsblomster i hagen, etterlevninger fra de vi kjøpte huset av. Nydelige!

4 kommentarer:

 1. Takk for en flott kveld i går! Gleder meg til neste treff. Håper det går bedre med den lille!
  Gud hvor flott det speilet fra Fretex ble etter litt sinkspray!!! Må jaggu meg ta meg en tur innom den nye butikken.

  Ha en fin uke!

  Klem Linda

  SvarSlett
 2. Selv takk for koselig kveld! Jeg kan invitere neste gang;) Men det må vel kanskje bli etter ferietiden..? De fleste drar vel kanskje bort.

  Jeg håååper bare jeg også kommer meg bort litt!! Har nemlig en mann som skyr planlegging som pesten...skal liksom bare suse på ferie på "gefühlen", hoff!

  Godt å se du pusler i hagen, stå på:))

  SvarSlett
 3. Så hyggelig med bloggtreff også koselig at det ble en koselig og vellykket kveld for dere!: )

  Klem Frk T

  SvarSlett
 4. hei..har også lest om sinksprayen. kanskje vil du dele med meg hvilken butikk du kjøpte den på?¨takk for inspirasjon;)
  klem bea-cici

  SvarSlett