mandag 29. juni 2009

Et bord med blomster

Jeg har sett at mange av dere har slike vakre plantebord ute i hagen. Selv har jeg ikke truffet plantebordet i mitt liv ennå, men jeg vet å utnytte andre bord i jakten. Dette lille, runde hardplastbordet har vært brukt som underlag når jeg har sprayet diverse gjenstander med sinkspray. Jeg har også svingt malekosten i umiddelbar nærhet, noe bordet bærer preg av. Det noe overraskende resultatet er et sjarmerende "sinkbord" som ser ut til å være merket av tidens tann :-) Jeg skal spraye bordbena også, slik at de står i stil med den fine bordplata dere ser her.

Denne hvite sommernelliken fikk plutselig et rosa skudd.

Jeg hadde bursdag i helgen, og en av de flotte gavene jeg fikk var denne blomsterpinnen i form av en fugl.


Denne hvite kurven fant jeg på mine foreldres hytte, det vil si - den var rødbrun da jeg fant den. Nymalt og fin står den med min skamklipte og forsømte hengenellik oppi. Sånn går det når dagene flyr og sola plutselig varmer - vips, så truet blomsten min med å dø fra meg. Den som var så nydelig. Vel, vi får se om skamklippen klarer å berge den.

På dette gamle blikkfatet oppbevarer jeg det jeg trenger for å holde liv i blomstene mine.


Ønsker alle en nydelig dag i sola! Jeg må dessverre tilbringe deler av dagen inne, gangen maler seg ikke selv... Begynner å bli litt lei av å male nå, men må prøve å bli ferdig før jeg drar til Oslo i neste uke. Tudelu!

6 kommentarer:

 1. Så fint du har pyntet på ditt blomsterbord!
  Herlig og nostalgisk blikkfat, artig å ha hageredskapende liggende framme slik!

  Ønsker deg en deilig sommerhelg!
  Klem fra Linda

  SvarSlett
 2. Heihei!
  Koselig med slikt blomsterbord. Skulle hatt ett jeg også, men har vel ikke funnet noen enda jeg heller. Nå i denne iskalde vinden går det jo litt vel sakte med disse hageblomstene. Nei, nå må vi få sommer!!!! Jeg er litt lei av å fryse nå...

  Ha en fin ny uke!
  Klem fra Chatrine:)

  SvarSlett
 3. Hei på deg ;)
  Du har en nydelig og gjennomført blogg her, virkelig koselig.
  Jeg skal overhodet ikke verken belære eller arrestere deg på noe vis, men det er sånn at jeg har blogget siden 2005 som Madam Mim.
  Regner med at du sikkert ikke visste noe om det. Det er jo bare det at det blir jo veldig forvirrende for både mine og dine lesere dersom vi begge to har samme bloggnavn, ikke sant..?..
  Vet ikke hvorvidt man kan "kreve" bloggnavnet sitt heller, og det er ikke det jeg er ute etter. Ville bare gjøre deg oppmerksom på dilemmaet :)
  Håper du ikke tar det ille opp altså !
  Lykke til videre i bloggingen din :)

  SvarSlett
 4. Hei, igjen.
  Så bra at du tok det med fatning. Det har jo eksplodert med blogger de siste årene, og dermed er det jo litt vanskelig å være 100 % oppdatert ;)
  Ha ei fortsatt riktig flott sommeruke :)

  SvarSlett
 5. Det ligger en utfordring til deg på siden min ;-) *Sommer klem*
  -Kamilla-

  SvarSlett