torsdag 11. juni 2009

Gammel skuff - nye muligheter

Jeg kjøpte en gammel skuff på en brukthandel her i byen for noen måneder siden. (Da trodde virkelig herr Mim at jeg hadde gått fra konseptene, men det er en annen historie) Jeg har lenge gått og skult på denne skuffen, og har ikke blitt enig med meg selv om den skulle males eller ikke. Ukene og månedene har gått, og skuffen har blitt liggende og samle støv på roterommet. (Et rom som forsåvidt ALDRI kommer til å få sette sin fot innenfor denne bloggen....Konstant ikkebloggifiserbart) I dag var jeg innom en blogg, klarer ikke å huske hvilken, og der var det avbildet en skuff som var blitt stæsjet opp. Dette var en ren og pen og plettfri skuff som man får kjøpt på nettbutikker, ikke slik som mitt lille vrak av en skuff. Uansett; dette fikk meg til å huske på støvsamleren der inne på roterommet, så da var jeg og hentet den fram :-)

I rommene på skuffen har jeg lagt forskjellige ting; telys, gammelt bestikk og kjøkkenredskaper, trådsneller, sikkerhetsnåler, lysestaker og en bunt stearinlys.

Foreløpig beholder jeg skuffen som den er, kan hende jeg maler den etterhvert. Hva synes dere? Beholde eller male? :-)

Jeg tviler sterkt på at skuffen får ligge i fred på kisten, Mim junior kommer nok til å maltraktere det hele på imponerende kort tid. Jeg får finne en egnet plass i høyden!

Alt i alt må jeg si at jeg ikke er skuffet over skuffen! (Ai ai, at ikke VG har ansatt meg til å lage overskriftene deres er jo rett og slett deres tap...:-D)

Ønsker alle en fin kveld!

15 kommentarer:

 1. Hei på deg! Jeg syns i grunn skuffen var veldig fin som den var. Men det kommer vel litt an på hvor i huset den skal være, om jeg hadde villet malt den eller ikke. Koselig med alle de fine tinga oppi! :)

  SvarSlett
 2. Heihei! Så koselig skuff du har laget, eller pynten oppi,da:) Jeg syns den er fin som den er, jeg. Men den må vel definitivt settesc i høyden, ja:))

  SvarSlett
 3. Den skuffen der hadde jo passet fint til å henge opp på veggen som hylle..Da slipper du å bekymre deg for barna skal leke med det eller ikke..Var ikke det en go`ide?Koselig ting du har oppi der også..Klem fra Maliva

  SvarSlett
 4. Det her var jo bare lekkert :) Og jeg synes godt du kan beholde den slik den er, men det ser nok du best.
  Ellers har jeg noen trøtte dager i Drømmefabrikken, men sånn er det nå innimellom. Men vi hadde Canal Digital på besøk i dag, og nå har jeg hundrevis av tvkanaler å velge mellom :)

  God helg når den tid kommer. Ser ut som det blir godvær til helga! Klem Linda

  SvarSlett
 5. Skuffen var rålekker...jeg hadde nok ikke malt den;)
  Klem fra Maja

  SvarSlett
 6. Oii, så smart og lekkert! Der ga du meg en ide:D

  Nå er det snart helg, håper den blir super!!: )

  Klem Frk T

  SvarSlett
 7. Helluu:)
  De lerretan kjøpte æ på den der altmuligbutikken med Norema på langnes. Samme bygget som Lampehuset, du vet?
  Men de e nesten 2 år siden, så gudan vet om han har de lerretan inne enda...eller om butikken enda eksistere, hehe!

  Men de må jo finnes andre butikka som har så store. Sef har dem på kunstutstyrbutikka, men der e de sikkert litt dyrt.
  Æ betalte 149,- eller 199,- per stykk - billig!

  SvarSlett
 8. Nå kan du peke lang nese til mannen din,for skuffen ble råfin!!! Jeg trodde aldri mitt vaskerom skulle vises frem, men etter masse inspirasjon her inne har det blitt strøkent der inne...mao:gleder meg til å se roterommet ditt ryddet...:-)

  SvarSlett
 9. Hei.
  Takk for koselig kommentar.

  Skuffen ble kjempefin. Det ga meg en ide om at jeg kanskje har noe sånt liggende på vårt lille småbruk. Den må ta`s frem:)takk for ideen.
  Ha ei fin helg.
  Hilsen fra meg.

  SvarSlett
 10. Mangt å gjøre ~ mangt å føre, slik er det... Og VG får bare kjenne på tapet, kanskje kjenner de sin besøkelsestid og sjekker Bloglandia for gode skribenter...? ;o)
  Skuffen din var bærre lækker, den hadde jeg så sansen for! Små medhjelpere som fikser og ordner på mammaenes blogromantiske innsats... Her må kameraet frem, slik at mine ryddige hjørner kan foreviges og bloggifiseres før det er for sent.. ;o)
  Jaja, tanker om tingene...
  Jeg har en skuff hengende på veggen, jeg... btw.
  Nanni :)

  SvarSlett
 11. Hei igjen :)
  Speilkommoden ble kjøpt på den bruktbutikken på Skansen/Verftet. Er helt enig i at bruktbutikkene i byen har stive priser! Mister lyst til å handle da...

  SvarSlett
 12. Heisan:-)
  Var innom Tines kreativehjørne og der fant jeg deg:-)
  Først: Nyyyydelig blogg du har. Jeg skal innom fargehandelen og kjøpe sinkspray, og se om den kan passe til noe i hagen min;-)
  Ser du kommer til staden i løpet av sommeren. Da må du besøke Tine, men du MÅÅÅÅ OGSÅ stikke innom butikken til http://containergirl.blogspot.com/
  som ligger ved E6 rett utenfor Stjørdal. Det er en gjenbruksbutikk med enormt mye stilig:-)På bloggen hennes står veibeskrivelse, greit å finne fram hvis en kommer kjørende nordfra. Anbefales på det sterkeste! Ja, for dere kommer vel med tilhenger når dere først er her;-) Blir alt for mye overvekt på fly;-)

  Klem og lykke til, kos deg/dere!

  SvarSlett
 13. Den var veldig koselig!!
  Klem, M

  SvarSlett
 14. Jeg syns skuffen ble fin akkurat som den er jeg :) Ser det er foreslått litt lenger opp her også, men å henge den opp på veggen som en hylle tror jeg hadde vært fint også! Ser du har brukt zinkspray på et speil og lysestaker, så fint det ble!! Det hadde vært moro å prøve ;)
  Ha en fin helg!!

  SvarSlett
 15. Skuffen var jo lys fra før av, trodde den var hvitmalt nesten, jeg! Men den blir fin hvit også :) Huff, må tenke en stund før jeg maler bordet mitt jeg altså. Ha en fortsatt fin lørdag!

  Stine

  SvarSlett