tirsdag 23. juni 2009

Et lite koselig hjørne i finværet

Nå begynner jeg så smått å få det litt mer koselig ute på verandaen. Leveggene har fått et strøk maling, og siden de var et makkverk å male, får de ikke andre strøket før til neste år. Det er straffen for å være så ruglete og malingsfiendtlig, dermed basta. Ikke at jeg tror leveggene bryr seg, er nok verre for malerinnen. Malingfotspor følger med, de blir vel borte en gang :-)

Stolene har jeg hatt bilde av tidligere, de hadde knallgrønt sete men har nå blitt hvite. Putene kjøpte jeg på Britts Boutique i går, nydelig blåfarge. Satt ned til halv pris var de også, et kupp :-) Bordet er fra Jysk - opprinnelig blått, men har også blitt offer for den hvite dille...

Her har jeg sittet og kost meg med kaffe og lesing i solsteika i dag. Det vil si, når jeg ikke har malt veggene i vår grusomme furugang (bilder kommer) eller røsket opp løvetann med rota. Kjenner i armene at jeg har vært uvanlig aktiv i dag, blir vel å kjenne det enda bedre i morgen!

Kan vel bare konkludere med at det er skjønt å ha sommerferie i Tromsø i dag, måtte godværet holde seg også etter jeg er ferdig med å male innendørs. Ønsker alle sammen en trivelig St. Hansfeiring!

5 kommentarer:

 1. Herlige bilder! DU har fått det veldig fint ute hos deg :) Skjønner godt du tar et strøk til på leveggen til neste år, den så ikke no morsom ut å male :P Men den ble jo veldig fin da!

  SvarSlett
 2. Du har fått det så fint og innbydende!
  Da er det bare å krysse fingrene for en varm og solrik sommer, slik at du får brukt den så ofte du vil.

  Ha en fin sthansaften!

  SvarSlett
 3. Så koselig krok du har laget deg!
  Kan tenke meg at leveggen var et herk å male ja;)
  Da er det bare å kose seg og nyte sommeren,)
  Klem fra Maja

  SvarSlett
 4. Heihei!
  Så koselig du har det der ute:) jeg har ikke ferie enda, men er rimelig misunnelig på alle dere som har det...
  Nå har jeg også endelig fått kjøpt meg de blå green gate koppene, hærlig!:)
  Å ja bokstavene mine er fra britts på jekta.

  Må du har en fin ferie, og la oss håpe vi får en knallsommer etterhvert!
  Klem fra Chatrine:)

  SvarSlett
 5. Åh så koselig det ble! Vi har også satt opp levegg og malt, jeg simpelt elsker levegge! Nå kan man nesten så sitte ute i all slags vær uten å bli plaget av den kalde nordavinden! :)

  SvarSlett