fredag 26. november 2010

Sølvfugl fra Nille og barndoms jul

 Her ser vi den ene sølvfuglen fra topakningen jeg kjøpte på Nille. Den andre overlevde dessverre ikke, det vil si han fikk begge føttene amputert da jeg skulle ta ham ut av pakken. Så kvaliteten er vel sånn ymse, og i følge min noe overfladiske undersøkelse er det altså kun 50% av fuglene som tåler berøring. Godt de er billige, da :-)

Sølvfuglene minner meg om juletrærne vi hadde i min barndom, da hadde vi slike juletrefugler. Dessverre fikk de fleste hard medfart av nysgjerrige barnefingre, og mamma har såvidt jeg vet kun èn igjen i dag . Etterhvert som vi barn ble litt eldre, fikk fuglene, sølvkonglene og de norske flaggene  selskap av diverse selvlaget pynt som vi stolt dro med oss hjem fra skolen. Blant annet lagde min bror noen papirengler, lyserosa og lyseblå, med de mest djevelske ansikter du kan tenke deg. Hoggtenner og ondskapsfulle øyne, vi ler oss fortsatt skakk av de englene hver jul :-)

Gleder meg til mine gutter er så store at de kommer hjem med selvlaget pynt! (Men kommer den opp på mitt nøye planlagte og forseggjorte juletre? Tiden får vise....) :-D

3 kommentarer:

 1. De e såå nydelige sånne fugla! finnes også på europris, i trepakninge - og i lilla! Dødsfin!
  Hehe, æ e jo den billigbloggern. Ikkje akkurat mye riviera maison og ralph lauren i mitt hjem nei...men sånn e det bare:)

  Jess, vi må få til å treffes med salatbollen!

  Klem!!

  SvarSlett
 2. Forespørselen e forresten å ha en spalte i avisa tromsø to tirsdaga i desember om div jul og sånn!
  Æ har litt nerva, men hehe:))

  SvarSlett
 3. Så søt fugl!! :-) Synd den andre ikke overlevde utpakkingen. Lurer på om jeg må unne meg en liten nillefugl selv, den passer nok ypperlig på trestammen vår:-)
  klem fra saga

  SvarSlett