onsdag 24. november 2010

7 sorter til jul?

 Jeg er ingen baker. Det fikk jeg vel bekreftet da min mor tok kjevlet ut av hendene mine under pepperkakebakingen forleden, og aldri ga det tilbake... Men jeg er en racer på å stikke ut menn og damer og geiter, da (venninnen min hadde sogar med seg eksotiske former som krokodille, elefant og giraff, til Mim Juniors begeistring)! Også er jeg ekstrasuperflink til å drikke kaffe og spise pepperkaker og se på at de andre jobber.

Da har vi unnagjort 2 sorter til jul, og da er vel egentlig bakinga over for min del.... Krumkaker og lefse får jeg av min engel av en mamma, og gulrotkaken og sjokoladekaken baker vi dagen før dagen.

Jeg har uansett annet å fordrive tiden min med enn baking - trappen maler ikke seg selv, og det gjør heller ikke den nydelige, gamle skjenken vi hentet hos et hyggelig ektepar tidligere i kveld. Jeg er så GLAD! Det føles nesten som en liten forelskelse, endelig har jeg fått meg en slik gammel skjenk som jeg har hatt lyst på SÅ lenge (men som jeg alltid var for sent ute til å kjøpe/ prisen var altfor høy/ møbelet sto for langt unna). Jeg er komplett. Sukk.

Bilder kommer!

Klem fra den lykkelige :-)

5 kommentarer:

 1. Og her ryr det inn med innlegg:)) Kransen va superkoselig, og en sånn kranseholder va en kuriositet for mæ - aldri sett sånn før, men fin va den:))
  Æ e faktisk meget avslappa med den bakinga, pepperkaken e best i boks fra prix'n, men kan slå til med noen kakemanna, mest for bakekosen sin skyld.

  Klem
  Benedicte

  SvarSlett
 2. Høres veldig herlig ut da å motta kaker fra andre,- jeg får kransekake hvert år fra min mor (selv om ingen i huset egentlig liker kransekake men tørr vi jo ikke si)

  Pepperkake hus lager vi jo... kremt eller jeg kjøper jo ferdige hus som bare er til å sette sammen.. og for at jeg ikke skal brenne mine hender får jeg svogeren min (tidligere konditor) til å komme for å varme sukker og lime det hele sammen, han står også for melismix og pynting. Så jeg er som deg, enm flink kaffedrikker og et råskinn på å delegere.

  Ha en strålende dag i morgen.

  Blogg klem i natten:)

  SvarSlett
 3. Jeg legger kakebakinga på hylla denne jula. Skal feire på østlandet, og der er det mamma som regjerer - jeg kan hilse og si at der er det mer enn nok kaker. Mamma mener 7 slag er på grensen til å være småelig.... say no more!

  SvarSlett
 4. Jeg er nok heller ingen stor kakebaker. Jeg har kjøpt 2 sorter og har kjøpt pepperkakedeig. Det skal jeg bake sammen med barnebarna:) Og så blir det 1 slag til, that's it.
  kos deg med malingen du.
  klem fra marilyn

  SvarSlett
 5. Hei, og takk for koselig besøk på bloggen min!
  Til vimpelen har jeg brukt stempel (kjøpt hos Panduro) og stempelsverte for stoff, og altså ikke strykemerker... Stempling på stoff er enkelt og gøy, så det er bare å sette igang...;o) NB - bare husk å strykefiksere før vask!

  Ha en flott adventstid!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett