lørdag 18. desember 2010

Stearinlys i sinkbøtte

 Julepyntinga vil ingen ende ta :-) I morgen skal vi ha "åpent julehus" for venner og familie, og da må det jo pyntes litt her hjemme. Vi gleder oss til å få besøk av store og små; vi skal spise kake og andre godsaker, drikke gløgg og ha juleverksted.

 I skrivende stund står Herr Mim på kjøkkenet og lager sjokoladekake, det er hans domene. Jeg har bakt kanelmuffins, som er omtrent det eneste jeg kan bake. Holder meg til dekoreringen, jeg.

 Tilbake til sinkbøtta: Fire lys har blitt pyntet med papir, hjerte og hyssing. Litt mose og kongler må det også være. Apropos sinkbøtte så har jeg kjøpt meg en større utgave til juletreet. Har ikke brukt bøtte som juletrefot før, men gleder meg til synet :-) Fra før har vi en slik irrgrønn sak som "klamrer" seg fast i juletreet, den er så stygg at jeg har pleid å surre en duk rundt den. Hvorfor må alt det praktiske være så stygt mange ganger?

Svibelen har jeg satt oppi en hermetikkboks, pyntet med bølgepapp og et bånd.

Nei, hvem har tid til å sitte her og blogge, huset rydder ikke seg selv......(men det står øverst på ønskelista i år) :-)

Hei så lenge!

4 kommentarer:

 1. Det hørtes super-koselig ut! og pyntingen er du så god på, så da får det heller være med kakene tenker jeg:)....mannen må jo ha litt oppgaver han også:)

  Ha en deilig dag!

  Stooor klem!

  SvarSlett
 2. Så koselig du har gjort det:-)
  Og flinke mannen som baker!!

  SvarSlett
 3. Titter innom for å ønske deg en riktig god jul!!
  *Jule-klem*
  -Kamilla.

  SvarSlett
 4. Jeg vil ønske deg og dine et godt nytt år og takke for koselige hilsener og inspirasjon fra deg i året som har gått. Jeg gleder meg til å følge deg og bloggen din videre i 2011! Klem fra Bekka

  SvarSlett