fredag 3. desember 2010

Kirkestake fra House Doctor (jippiiiii)

 Fant denne på finn.no i dag, men det var såvidt jeg gadd å melde min interesse - jeg har nemlig vært så uheldig x antall ganger når jeg en sjelden gang finner noe jeg har lyst på via finn.no. (Varen er solgt, folk svarer ikke på mail/ sms, varen er ikke helt slik jeg fikk inntrykk av først osv....sikkert flere enn meg som har opplevd dette). Men heldigvis ringte jeg, og nå er den MIN :-)

 Har ikke helt funnet plassen til den ennå, for når denne kommer inn, må noe annet UT. Jeg har en fæl tendens til å bli litt nipsete innimellom, og plutselig oppdager jeg at stua er stappfull! :-) Da er det bare å gå over med argusøyne og renske opp litt. Dette var faktisk noe av det vi pratet om på bloggtreff hos Benedicte, som forøvrig ikke er så nipsete som meg :-) Ja alt skal diskuteres!

Med bildene av denne vakre lysestaken ønsker jeg dere god natt. Klokken er bare litt over 22, men Minstemimmen har gått hardt inn for å slite ut mammaen sin i dag - og det har han klart :-)

Som Gjertrud Sand sier: "Vi får håp det blir likar i morra!"

P.S. Tusen takk for koselige pakke- og søsterkommentarer :-)

5 kommentarer:

 1. Jaa, det snakka vi også om,ja:) Alt vi ikkje fikk diskutert i fnistrete vinstemning, hehe!! Men æ e jo helt enig! Derfor glede æ mæ alltid til januar, for da begynner æ alltid med blanke ark - æ strippe omentrent interiøret, og begynner litt på nytt

  Go natta:))

  SvarSlett
 2. Nydelig var den:)
  Ha en flott helg.
  Juleklem Alfa

  SvarSlett
 3. For en koselig blogg! Jeg må nesten bare legge deg til på følgelisten min :)
  Tone

  SvarSlett
 4. Den var jammen fin, heldig var du:-) Kjenner til det å bli skuffet på finn ja, det skjer titt og ofte desverre. Men innimellom klaffer det:-)
  saga

  SvarSlett
 5. For en nydelig kirkestake:) Den var du heldig med.
  ha en fin kveld.

  klem fra marilyn

  SvarSlett