onsdag 1. desember 2010

Den største gleden du kan ha...

 ...det er å gjøre andre glad! Søsteren min ble kjempeglad da hun fikk denne pakkekalenderen av oss i dag, og da blir jo jeg også kjempeglad :-) Jeg hadde til og med klart å holde den helt hemmelig, noe jeg vanligvis har STORE problemer med å klare. Prate først, tenke etterpå.

 Har kjøpt kalenderposer på Nille, og fylt de med sjokolade, søte "til og fra"-lapper samt mye annet jeg ikke vil si siden hun er innom bloggen min titt og ofte :-) En ting er i alle fall sikkert - julekalenderen er velfortjent, min kjære lillesøster stiller alltid opp.

I bakgrunnen ser dere min nye klokke, et kupp! 79 kroner på Jysk, klart jeg måtte kjøpe den. Med det samme jeg var på Jysk kjøpte jeg noen enorme duker som jeg skal sy om til forheng til å hive foran bokhyllene. Så da kan jeg endelig begynne å ta bilder av stua! Kan ikke fordra masse bøker i forskjellige former og farger når jeg skal blogge, derfor finnes det ikke et eneste bilde av bokhyllene på bloggen min. Nå blir det andre boller :-)
 Og der hadde vi fått klokka opp på veggen, gitt....Ikke ofte ting blir hengt opp så kjapt her i huset, har vel noe med å gjøre at Herr Mim synes klokka var knallfin.

 Desemberhygge :-)

Mim Juniors aller første kalender. Han elsket det, han synes konseptet "gave hver dag" var helt ufattelig fantastisk :-D Her har jeg brukt samme type Nilleposer og hengt de opp på en gammel korktavle som jeg har pyntet litt. Mangler granbar til å pynte med, tror jeg går for den kunstige typen da den ekte varianten drysser ned hele huset.

Alt i alt en veldig koselig 1. desember :-) Har også laget julevimpler, bilder kommer!

4 kommentarer:

 1. Så koselig å lage pakke kalender til din søster, jeg er sikker på at hun ble glad. Her har vi en liten ekstra kaldender til diverse barnebarn men de får bare en i uke her:)
  Klokka var kjempefin også.
  ha en fin kveld.

  klem fra marilyn

  SvarSlett
 2. så koselige pakkekalendere:-) Og så snill du er som lager til søsteren din også, tenker hun setter pris på det ja!
  klem fra saga

  SvarSlett
 3. Så utrolig snill storesøster du er!
  Åå, det fikk meg til å savne lillebror, som befinner seg ca. 150 mil unna...
  Sukk. Du har en heldig lillesøster!

  ;-)

  SvarSlett
 4. Nydelig klokke!
  Det var en genial ide å lage kork-tavlen om til kalender!

  SvarSlett