torsdag 2. desember 2010

Å pakke pene pakker

 Det er sikkert flere enn meg som synes å få pakker er stas. Og når pakken er ekstra pent pakket inn, gjerne med en hjemmemekket, personlig vri, blir det dobbelt så stas :-)

 Derfor har jeg pyntet litt på julegavene i år, sånn at de kan være til glede også før de pakkes opp. (Får en håpe, i alle fall, mest sannsynlig blir de vel stappet inn i en mørk bod eller noe helt fram til julaften...kanskje jeg skal levere gavene sent i år og heller ha glede av de i min egen stue) :-)

 Gråpapir, hyssing, hjemmelagde hjertelapper og et lite, rødt julehjerte fra Nille. Skulle tro jeg var sponset av Nille slik som jeg nevner de i hytt og vær, men det er jeg altså ikke......Men jeg må bare si at jeg synes de har fått mye fin (og rimelig) pynt og dill og dall de siste årene. Sånt liker vi :-)

 Jeg har svertet kantene på hjertelappene med en stempelpute.

Hvordan pakker du inn julegavene i år?

Oppdatering: Nilles blogg har henvist til dette innlegget, så koselig :-) Sånt gleder et lite bloggehjerte :-)

5 kommentarer:

 1. Så fine pakker du har laget!! Jeg pakker inn litt forskjellig, noen standard kjedelige og noen forseggjorte. Det ble ikke Ikea tur denne gangen, da jeg har vært innom Ikea 6 ganger i år... Neida, bor ikke i nærheten av Ikea (Bor på Finnsnes *Smile*) Men det ble Indiska, Søstrene Grene og noen til.
  *Klem*
  -Kamilla-

  SvarSlett
 2. Så fine altså, du er bare så flink!

  SvarSlett
 3. Hei ☺
  Så utrolig fine pakker!
  Herlig med det lille ekstra! Blir jo så ekstra koselig!

  Ha en fin helg
  Klem Janne Merethe

  SvarSlett
 4. Så kreativt og fint du har gjort det med gavene! Veldig hyggelig at du bruker våre varer til å spre glede og gjøre det hyggelig for de som får gaver fra deg - vi setter stor pris på at sprer kreativiteten din og tipser andre!

  Faktisk har vi lyst til å tipse andre om å ta en titt på dette innlegget inne hos deg, så kan flere få se de fine pakkene dine :) Håper du synes det er okay!

  SvarSlett
 5. Så fine pakker :-)
  Ekstra koselig å få gaver som er pakket inn med omtanke og litt ekstra:-)

  SvarSlett