onsdag 27. oktober 2010

Nye, kule lamper fra Bohus

Som flere enn meg har lagt merke til, har Bohus blomstret opp som bare det i det siste. Synes de har fått SÅ mye fint, og jeg drømmer meg helt vekk når jeg er innom. Nesten en "good thing" at Bohus ligger litt utenfor allfarvei (for meg som ikke kjører bil, i alle fall), ellers ville jeg vel brukt mer enn lovlig mye penger der :-) Men noen godbiter må man jo ta seg råd til, slik som disse to lampene. Denne pendelen heter Goa og skal etter planen henge over kjøkkenbenken.

Og denne røffe saken heter Luton og skal henge i yttergangen, tenkte jeg. Er pr dags dato veldig misfornøyd med yttergangen vår pga den gyselige grønnfargen på listene, som jeg aldri får gjort noe med...."Lett som en plett", tenker du kanskje, men taket i yttergangen er bortimot 4 meter høyt og disse grufulle listene er over det hele. Tenker jeg tar fatt på det når gutta begynner på ungdomsskolen eller noe. Men uansett; kule lamper, hæ? :-)

2 kommentarer:

 1. Kjempetøffe:):)
  Hadde jeg visst hvor jeg kunne hatt en slik, skulle jeg å kjøpt. ;) kan liksom ikke bare kjøpe for å kjøpe heller...

  Ha en fin dag:)

  SvarSlett
 2. Jeg la også merke til disse da de kom. Nydelig lampe til en super pris! Bohus kommer seg;)
  Jeg skjønner godt du ikke kommer noen vei med de listene...ble motløs bare av å lese jo;) Selv om jeg må innrømme at 4 meter under taket hørtes VELDIG tiltalende ut også;)

  Nyt helgen som kommer!

  Klem,Hanne

  SvarSlett