tirsdag 5. oktober 2010

Blonder i skapdørene

Endelig har jeg fått blonder inn i skapdørene, slik jeg planla da vi malte dette skapet for 3 år siden. TTT....             
Dette skapet står på kjøkkenet, og er stappfullt av lite dekorative matvarer, kjøkkenredskaper, kopper og kar. Man kan fortsatt ane kaoset bak blondene, men på en mildere måte :-)
Det verste av alt var at det tok meg ca 30 minutter å klippe opp stoff - en gardin fra Kid, forøvrig - og stifte det på plass.....og dette har jeg utsatt i 3 år?!? Latskapen lenge leve :-)


8 kommentarer:

 1. Men resultatet ble veldig bra, selv om det tok tre år he he:-)

  SvarSlett
 2. Hehe, det er ofte sånn med ting man utsetter at det egentlig ikke tar særlig lang tid... resultatet ble uansett kjempefint!
  Ha en fin dag :)
  Klem fra Bekka

  SvarSlett
 3. Hei! Er ny i bloggverden og "snublar inn" her og der på besøk til andre bloggarar.
  Ville berre sei at skapet ditt vart kjempefint!! Har sjølv gjort det samme med eit "kjedelig" Ikeaskap, berre at i stedet for å stifte så brukte eg spiral for å få meir bølgete effekt.

  Det var ein kjempekoselig blogg du hadde :-)

  SvarSlett
 4. Så fint det ble! Jeg har satt opp blonder i sjenken vår... Men begynner å bli lei av de, så jeg tror jeg må bytte ut.. hehe! Hmm.... Nå må jeg pønske ut hvilket stoff jeg vil ha i! *tenketenke*

  Nydelig med et slikt skap på kjøkkenet, da! Heldig du er som har plass til det :)

  Klem!

  SvarSlett
 5. Så flott skapet ditt ble! Av og til er det veldig greit å kunne "sløre til" innsynet i slike skap... Hehe.

  Kjenner meg veldig igjen i det med å utsette ting man ikke heeelt vet hvor lang tid tar; og så går det fort unna når man først bestemmer seg!

  Ha en fin tirsdag!

  SvarSlett
 6. Ble kjempelekkert:)
  Er det ikke slik det er da med oss travle husmødre... Er ikke latskap vet du, det er bare det at vi skal gjøre så mye annet først, også glemmer vi det igjen, og slik går det fort litt tid med ting.;)

  SvarSlett
 7. Nyydelig! :) Og genialt for da ser man ikke rotet (hvis du har rot da, hehe) :) Ja, av og til tror man at ting tar lengre tid enn det gjør, men stort sett er det vel omvendt ;) Ha en god natt!

  SvarSlett
 8. Hahaha, æ måtte flire no:) E de ikkje typisk??

  Nydelige bord, sikkert en flott feiring:))

  Klem Benedicte

  SvarSlett