mandag 30. august 2010

Fargerik kjøkkenhylle

Venner og familie som skal beskrive min interiørstil, sier alltid det samme: HVITT! Alt skal helst være hvitt, og er jeg litt crazy og skal slå på stortromma, spriter jeg opp med litt sølv og sink. Wow, lissom....Jeg skjønner at det kan bli litt kjedelig i lengden altså, og plutselig her en dag syntes jeg faktisk det var litt kjedelig jeg også :-)
Så da fikk jeg lyst til å pynte med litt farger på kjøkkenet, som er det desidert mest fargeløse rommet i hele huset. Jeg har tidligere nevnt at kjøkkeninnredningen er rett og slett fæl, og jeg kan nesten ikke vente til den skal byttes ut en gang i fremtiden.
Ok, det er kanskje ikke mange farger i kjøkkenhylla mi, men for ei som sverger til hvitt er det faktisk det likevel :-)
Den blårutete blikkboksen har jeg kjøpt på Åhlèns, desilitermålet tror jeg at jeg kjøpte på en antikkbutikk i Trondheim (Elses? Husker ikke navnet), klokka er fra Ikea.
Det beste med å få en stor hylle på kjøkkenet var selvsagt å få ting og tang bort fra den lille benke- og skapplassen jeg har. Ikke bare er kjøkkenet mindre pent, det kan skilte med kun en liten benkeplate og 4 små skap i tillegg. Så dette var supert, forandring fryder!

Nå skal jeg inn på mitt hvite kjøkken (med røde, grønne og blå innslag) og lage middag, må benytte sjansen nå som minsteMimmen sover. Jeg storkoser meg i permisjon!

Ønsker alle en fin mandag, klem fra Mim.

4 kommentarer:

 1. Det var koselig pyntet på hylla di:) Godt med litt farge av og til...
  ha en fin uke.
  klem fra marilyn

  SvarSlett
 2. Kjempefint med en slik hylle synes jeg, og det var stilig med det grønne og hvite dekket på selve hyllene!

  Gratulerer på etterskudd med nytt familiemedlem!

  Ønsker deg en fin kveld videre!

  SvarSlett
 3. Litt farger gjør seg. Jeg skulle gjerne hatt det litt hvitere i mitt hjem, men min kjære nekter. Vi har en evig konflikt på interiørfronten for å si det sånn.

  SvarSlett
 4. dette var jo virkelig helt nydelig - og fargerikt:)

  SvarSlett