onsdag 11. august 2010

Uteliv

Her i Tromsø kan vi ikke skryte på oss noe knallsommer i år. Tvert i mot har det visstnok ikke vært så kaldt og så mye regn siden 1929. Imponerende! Men noen oppholdsdager har det heldigvis vært i det siste, selv om temperaturene ikke har vært så høye.

Vi begynner å bli vante med å være 4 stykker i familien nå, og det er ikke lenger skummelt å dra på turer med minstegutten :-) Bleier, flaske og våtservietter pakkes side om side med kaffen, pølsene og kanelbollene, og vi koser oss glugg ihjel alle mann.

Den flotte vannflasken avbildet på en benk bruker jeg til både dekorasjon og til drikke. Synes nesten vannet smaker enda bedre når det oppbevares i en så fin beholder :-) Flasken er fra House Doctor.

Slenger med et bilde av det flotte strikketreet i Telegrafbukta, jeg liker det så godt. Noen ildsjeler strikket altså lapper som ble sydd fast rundt et bjørketre i forbindelse med Bukta Open Air Festival, og det fikk lov til å stå etter festivalen da det falt i smak hos flere enn undertegnede. Til å bli glad av!

2 kommentarer:

 1. Gratulere så masse med gutten!! Så flott at alt står bra til med mor og barn!! Ser ut som om dere har kost dere i telegrafbukta :0) Strikke-tre?? He..he...he.. Så morsomt da ;0)
  Årets sommer har vært elendig, tror dette må være en sånn Nord-Norges garanti?? En dag finvær og 20 dager regn...
  Kos deg masse med lille-gullet!!!
  *Klem*
  -Kamilla-

  SvarSlett
 2. Imponert over strikketreet altså!! Har aldri sett eller hørt om noe liknende altså;).

  Håper dere i nord bare får finvær før høsten setter inn for fullt;).

  Gratulerer så me med et nytt familiemedlem. En nudelig liten kar det der;-)

  Ble så glad for å finne igjen bloggen din, som sammen med resten av bloggene på blogglisten min plutselig forsvant i våres en gang. Så nå har jeg lagt deg til på nytt da;).

  Ha en fin kvled/natt!.

  klem fra Marilinn

  SvarSlett