fredag 17. juli 2009

På shopping i Tigerstaden

Av og til henger blogspoten seg opp og vil ikke laste opp bilder....grrrr.....derfor får jeg ikke vist dere alt jeg har kjøpt. Bedre lykke neste gang! På H&M fant jeg denne yndige toalettmappa, den passer perfekt inne på badet vårt. Der går det i grønt og hvitt, men siden grønt og rosa sammen er pjutiful, skal jeg snikinnføre noen rosa detaljer sånn i all hemmelighet. Denne skal pryde hyllen som nesten er ferdigmalt og altså ikke har kommet opp på veggen ennå.

På grunerløkka fant jeg en liten bedårende butikk som het Sjarm (mye har forandret seg på løkka siden jeg bodde der for 11 år siden!), der falt jeg jo helt i staver over alt det fine de hadde. Kjempehyggelig jente som jobbet der også. Jeg kjøpte denne flotte englerammen, en grønn hjerteformet tinnboks (som jeg må vise fram senere pga lite samarbeidsvillig blogspot i dag) samt den lille kronen dere ser lenger ned. Hadde det ikke vært for at kofferten ikke rommet mere, hadde jeg kjøpt MYE mer i den fine butikken.

Enhver nordlending med respekt for seg selv må innom Ikea i anledning Oslobesøk. Jeg kjøpte mange praktiske ting denne gangen, dere skal få slippe å se bilder av en bunke hvite håndklær og salatslynga jeg kjøpte. Dere skal derimot få en liten sniktitt på lysekrona, en meget billig og enkel sak. Den får gjøre susen til jeg synes jeg kan avse en halv lønning på en eller annen breathtaking lysekrone :-) Så er det bare å få hengt den opp, da....akkurat det tar litt tid her i huset!

Kronen jeg kjøpte på Sjarm.

Jeg falt pladask for disse koppene med skål. Digger fargene! Kjøpte 2 stykker, de var såpass store at jeg fikk ikke plass til flere med meg hjem. Koppene fant jeg på Indiska, en av mine favorittbutikker - som jeg håper kommer til Tromsø snart. *krysser fingrene*

I tillegg har jeg kjøpt en knalltøff metallboks til vaskepulver på Home and Cottage, bilder kommer senere. Neste uke er det shopping i Trondheim som står for tur, gleder meg veldig til å titte i Tines fantastiske butikk!

6 kommentarer:

 1. Takk for koselig kommentar. Lyslenka er egentlig juletrelys som jeg kjøpte på oasen hageland i vinter :)). Her brukes alt mulig rart året rundt. ¨
  Ha en fortsatt fin helg.
  Klem Marilyn

  SvarSlett
 2. Hei, så mange fine ting du har kjøpt! Ja er det ikke herlig å dra på shopping! ville bare innom å takke deg for din nydelige hilsen på bloggen min! Den varmet veldig:)) Du har selv en kjempefin blogg! Hit kommer jeg tilbake;)

  Klem Kari

  SvarSlett
 3. Heldige du som har vært sørover å shoppet! En slik rosa boks har jeg også, de er så søte!

  Blir ikke mye shopping på meg siden jeg har kjøpt meg gjerde, gitt... Nå må det bare bli sol, så jeg kan få malt det. Så vi får rett å slett bare håpe at sommeren kommer tilbake snart!

  Finfin ny uke til deg, å go tur til Trondhjem!:)
  Klem fra Chatrine:)

  SvarSlett
 4. Hei hei :)
  Så mye fint du har fått kjøpt deg! Jeg vil også shoppe litt i Oslo... Håper dere koser dere i sommervarmen. Håper sola også dukker frem snart! God helg! Klem

  SvarSlett
 5. Hei igjen! Jeg har noe til deg inne hos meg :)

  SvarSlett
 6. hei!
  så morsomt å lese om shoppingen din. Spesiellt siden jeg i skrivende stund sitter på Grunerløkka og har besøkt butikken du skryter av idag. Sjarm var...ja..sjarmerende. Jeg fikk shoppet på min favorittbutikk Granit. bare elsker alle praktiske og funksjonelle ting de kan tilby. og så fant jeg en tøff lampe på en lampebutikk på grunerløkka.frykter at jeg må betale for overvekt når jeg vender hjem mot Nordens paris imårn. Enig med deg når du sier at et IKEA besøk hører med i et oslobesøk..men som deg blir det Trondheim på meg til helga...og da blir det IKEA.har aldri vært der, så kanskje du kan komme med noen interiørbutikktips da?;);)

  SvarSlett