onsdag 29. juli 2009

Gamle skatter fra Trondheim

Jeg var nylig på en aldri så liten mini-ferie i Trondheim, og fikk da kjøpt med meg noe denne gangen også. Skorter ikke på shoppegenene her i gården! Dette vakre dørslaget fant jeg i en bruktbutikk i Trondheim, men jeg kan ikke for mitt bare liv huske navnet på butikken....Tante Else? Tante Isabell? Tror det var noe med tante, i alle fall. Knallfin blåfarge med noe kledelig rust på (ja, jeg er sånn der rustfanatiker), passet så godt i mitt blåfargede hjørne på kjøkkenet.

Dette litersmålet fant jeg i samme butikk, det var i utrolig god stand til å være fra 30-tallet. Passet fint ved siden av den gamle kverna mi på hylla.

Denne boksen fant jeg hos Bruktbo/ Containergirl på Stjørdal. Passer overhodet ikke inn noe sted foreløpig, men den tid kommer nok :-) Jeg fant flere nydelige, gamle vinduer som jeg verket etter å kjøpe, men det hadde bare blitt pes med pakking og sending opp til Tromsø...:-( Har vært på utkikk her i Tromsø etter slike gamle vinduer, noen som vet hvor jeg kan få tak i det? MÅ ha det!

Desperat hilsen, Mim :-)

7 kommentarer:

 1. Wow..så mange flotte skatter du har kjøpt deg:O)

  SvarSlett
 2. Mange herlige funn der ja... :) Kan dessverre ikke hjelpe deg ang vinduer... Er på jakt etter noen selv... Vanskelig å oppdrive tror jeg... :(

  Ha en fin kveld...!!!

  *--- Klemmer ---*

  SvarSlett
 3. Du har nok vært hos Tante Isabel, en butikk med mange skatter for oss som liker det litt shabby. Artig at du var i Trondheim da. Det er mange gode butikker å finne her også.

  Klem fra Marit

  SvarSlett
 4. Skulle akkurat til å srive det samme som Marit...du har nok vært hos Tante Isabell ja!
  Herlig mugge du har kjøpt også, digger skriften på den!

  Klem fra Trønderpia Linda

  SvarSlett
 5. Heihei, du var ikke helt på jordet ang den butikken, den ligger på frei rett ved kristiansund ;) Absolutt verdt besøket hvis man er i området! Utrolig fine ting du har fått med deg på trondheimsturen, det litermålet var jo en liten skatt :)

  SvarSlett
 6. Da er den din...send meg mail med adr.din...så kommer vi tilb.ifht frakt osv:O)

  SvarSlett