tirsdag 28. juli 2009

Blomst i bur

I forrige uke fløy den ellers så sindige Herr Mim i taket. Det betyr i praksis at han hevet stemmen en anelse eller to og spurte om jeg endelig hadde gått fra vettet. Og så spurte han - gjentatte ganger - om hva I ALLE DAGER vi skulle med et fuglebur, vi som ikke har fugl engang!? Jeg hadde store problemer med å forsvare mitt nyeste innkjøp til huset, rett og slett fordi jeg sto tvekroket og lo. Omsider klarte jeg å presse den boblende latteren inn igjen, og forklarte min kjære uvitende mann at det skulle ikke bo noen fugl i dette bedårende buret (for en absurd tanke!), men en blomst. Han virket fortsatt ikke helt overbevist om at jeg var ved mine fulle fem, og han brummet litt og ristet på hodet hver gang han gikk forbi buret. Dette pågikk noen dager, men nå har det sannelig gitt seg :-)

Buret har stått tomt frem til i dag, nå har det blitt bebodd av noen nydelige Pletter i luften. For et vakkert navn på en plante!

Jeg har pyntet buret med et diskret dekorasjonsbånd med gjennomsiktige blomster på.


Nå håper jeg bare at jeg klarer å holde liv i plettene mine, jeg har ikke oddsen med meg :-( Men jeg skal i alle fall prøve så godt jeg kan, for dette var bare en fryd for øyet.... Stuens smykke!

7 kommentarer:

 1. Har samme buret! Syns det er nydelig! Så ikke bry deg om at mannen snøfter, hehe!

  Ha en fin kveld!

  Sitter og blogger mens mannen maler baderomsinnredningen!

  SvarSlett
 2. Så koselig fuglebur du har kjøpt deg. Jeg stod i butikken en dag og skulle til å kjøpe et men jeg hadde uheldigvis mannen med....du kan tenke deg åssen det gikk. Får prøve igjen en dag jeg er alene på shopping.
  Klem fra Marilyn

  SvarSlett
 3. He-he,ja den kjenner jeg igjen.Har to fuglebur og flere er på vei...men her blir det heller ingen kvitring..bare til pynt..Ditt var jo virkelig dekorativt da...Koselig bilder du har vist i tidl.innlegg også..Har du meldt deg på i konkurransen min?Klem fra Maliva

  SvarSlett
 4. Ja har veldig lysst til å være med på bloggetreffet! Kjenner Benedicte siden vi var små jenter og spilte handbagll sammen, har også gått på skolen ilag!

  SvarSlett
 5. Hae he...det er ikke bestandig like greit å ha en interiørfrelst dame i huset.
  Kjenner godt igjen settingen ;O)
  Det hender min mann blir en smule oppfitt han også.
  Buret var veldig fint da!

  Klem Linda

  SvarSlett
 6. Hehe ikke alltid så lett å forklare disse ideene våre! Men det ble veldig lekkert, absolutt et smykke ;)

  SvarSlett
 7. Tusen takk! Skal se når vi kommer nedover! De er jo såååå fine!! Bestillte nettopp en til "rødme", hehe

  Ha en flott dag videre!

  SvarSlett