fredag 23. april 2010

Opp til gleder, opp til sorger...

Overskriften dedikeres i dag til min barndoms Ludvigsen, eller Gustav Lorentsen som han egentlig heter. En viktig barndomsfigur har gått bort, det er rart at man får et sånt personlig forhold til mennesker man aldeles ikke kjenner. Som barn av 70-tallet har jeg jo levd med og sunget på Knutsen og Ludvigsens fantastiske sanger hele mitt liv. Hvem klarer å la være å le av "Feskhandler Torske" eller "Jeg er en forhekset prinsesse"? Ikke jeg, i alle fall. Hva er din favorittsang av Knutsen og Ludvigsen?

Det har vært helt nydelig vær i Tromsø de siste dagene. Solen har steiket på verandaen, men den trengte litt hjelp til å tine den siste snøen i hjørnet, så i dag har jeg måket bort det lille som var igjen. Etterpå ønsket jeg våren velkommen med en kopp kaffe og litt kjeks (har fått fullstendig dilla på Dots, og som gravid og godtesjuk kvinne har jeg ingen hemninger. Note to self: Slutte å kjøpe Dots. Det man ikke har, kan man ikke spise.)

Kaffen var heller tynn da herr Mim har kjøpt kokmalt istedet for filtermalt og jeg bommet litt på doseringen, men så lenge jeg har Dotsene mine skal jeg ikke klage. Solen varmet godt, jeg satt i bare singleten og koste meg. Vår, tralala vår, tralala vår, tralala vår..... De Lillos herlige vårsang passet perfekt i dag.

Ha en nydelig vårdag alle sammen.

3 kommentarer:

 1. Så koselig i solkroken din:)
  Ha en fin helg.
  klem fra marilyn

  SvarSlett
 2. å så koselig du hadde det da! Ja kjempetrist med Gustav-kjente klumpen i halsen da jeg leste det :-(

  Kos dere i kveld!

  Stor klem ♥

  SvarSlett
 3. Hei Mim!

  Først av alt - gratulerer med leigeboeren i magen!! :)

  Jeg har visst ikke vært inne hos deg på en halv evighet, skjønner jeg... Men nå har jeg oppdatert meg litt og innser at jeg burde ta turen innom oftere. Har fått meg noen latterkuler når jeg har lest tekstene dine, du er en morsom frøken! ;)

  "TTSLT" her i huset også, og jeg drister meg til å adoptere det uttrykket! Hihi!

  Kjempekoselig på verandaen din!
  Ha en flott dag! :)
  Klem fra
  Laila Johanne!

  SvarSlett