mandag 9. november 2009

Stua mi en mandagskveld

Det er ikke ofte jeg viser bilder av hele rom på bloggen min. Det har en enkel, og litt frustrerende forklaring: Det er ikke så ofte det er helt ryddig i det Mimske hjem. Med en 2-åring som er norgesmester i å rote og to foreldre som ikke er så borte vekk de heller, sier det seg selv at huset sjelden er bloggifiserbart. Men i kveld så ikke stuekroken så ille ut, så da benyttet jeg anledningen til å knipse litt.

Bildene over sofaen har jeg kjøpt på Fryd, jeg er veldig glad i damene som henger der så pent og smiler hemmelighetsfullt ned til meg. Speilet over dvd-skapet har jeg også kjøpt på Fryd.

Gardinene er min store hodepine. Jeg synes ikke de passer helt inn, og jeg synes det er litt nakent på toppen i midten. Jeg er definitivt på jakt etter nye gardiner, men hva jeg ser etter, vet jeg jo ikke. De skal i alle fall være hvite. Noen forslag?

I vinduskarmen har jeg plassert mitt nyervervede kokebokstativ, her pyntet med en vakker bok.

Disse telyskuplene er jeg også veldig glad i, selvfølgelig kjøpt på Fryd, de også.....(har ikke tall på hvor mange ganger jeg har ergret meg over at den butikken er borte). Nydelig fattigmannssølv.

Nå er det på tide å blåse ut alle telysene og ta kvelden. Ny arbeidsuke begynner i morgen, i dag har jeg hatt fri. En riktig god høst/ vinterkveld til dere alle.

8 kommentarer:

 1. Så koselig dtue du har! Regner med du inviterer til bloggetreff snart!

  Ha en flott uke videre!

  Klem!

  SvarSlett
 2. så trivelig du har det:)
  klem
  -britt irene-

  SvarSlett
 3. For en utrolig koselig stuekrok du har:) Og det med rot er jeg heelt med på. Du kan jo tenke deg hvordan det er med 3 unger og 2 foreldre...
  Klem fra Tina

  SvarSlett
 4. Ser du bor i Tromsø... :S I Moss tok de som drev Fryd over butikken da den ble lagt ned og startet Frk. Frys etterpå - med samme leverandører. Helt fint. ;)

  Du får starte opp du også. ;)


  Koselige bilder fra stua di - kjenner til problemet ditt. *ler*

  Vibeke :)

  SvarSlett
 5. Så superkoselige vindu du har:))
  Likte den hylla i vinduet! Her blir det også sjelden tatt foto av hele rom....avogtil er jeg overbevist om at jeg bor i en dyrehage....

  Ha en god natt:)

  SvarSlett
 6. Så koselig stue du har!!! Var jo veldig blogifiserbar den da!!

  SvarSlett
 7. Så fint du har det! Og nydelige ting du har kjøpt på Fryd!
  Jeg kunne ikke vert mer enig.. hvordan kunne en butikk som Fryd gå konken' liksom? sukk...

  Ha en strålende uke!
  Hilsen fra
  HusmorDronninga - Kjersti

  SvarSlett
 8. Nydelig stue du har :0)
  Fryd la ned her også, skikkelig synd. Var mye fint der. La meg til som følger, enda jeg har fulgt deg i maaaange måneder.... Vet ikke helt hvorfor jeg ikke har gjort det tidligere... Ja, ja... nå er jeg iallefall på plass.
  Du er hjertelig velkommen hos meg også :0)
  *Klem*
  -Kamilla-

  SvarSlett