onsdag 11. november 2009

På tide å skrive ønskeliste

Da nærmer den seg med stormskritt, en av årets deiligste måneder: Desember! De som kjenner meg godt, vet at jeg er fanatisk glad i julen, og at det er med sorg i hjertet jeg tar fatt på januar - år etter år. Det er ikke først og fremst gavene man får, som dette innlegget skal handle om, men Maten, Luktene, Mandarinene, Gløggen (som jeg egentlig ikke liker så godt, men tar et par kopper for stemningens skyld), Julematen, Dekorasjonene, Sangene, Julefilmene, Tradisjonene, Mandel i Grøten, Grevinnen og Hovmesteren - ja, alt fortjener stor bokstav, for alt er like vidunderlig. Men tilbake til gavene.

I løpet av det knappe året som har gått siden forrige jul, har jeg fått øynene opp for interiør på en ny måte - og det har blitt en stor lidenskap. Dermed blir nok årets ønskeliste til å inneholde mye av de vakre tingene jeg lenge har hatt lyst på, men ikke har tatt meg råd til så langt. Det vil si, som Herr Mim ikke synes vi skal bruke penger på :-)
Jeg har lenge siklet på kjøkkenredskapene fra Nigella Lawson, så jeg plasserer de øverst på listen. De lys blå er min favoritt, de er jo så vakre at jeg sikkert aldri kommer til å bruke de om jeg får de i hus :-) Lys blå er også den knalltøffe bordlampa fra House Doctor, jeg tror ikke jeg blir et helt menneske hvis jeg ikke får en slik lampe! :-) Eller noe som ligner, klarer meg fint med en pen kopi - jeg er ikke vanskelig jeg altså!

Jeg kunne også tenkt meg forbokstaven min, en småslitt sådan. Herr Mim og Mim junior har allerede fått hver sin, men L er visst en populær bokstav som stadig er utsolgt her i byen.

Så da har jeg fått begynt på årets ønskeliste, nå er det bare å håpe på at mine nærmeste synes jeg fortjener disse fine tingene under juletreet. Personlig synes jeg at jeg har vært snill pike i år :-)

2 kommentarer:

 1. Æ hadde heller ikkje sagt neitakk til de der tingan:))
  Åååå, kor æ glede mæ til jul og adventen, e nok en like stor julefanatiker som dæ!

  SvarSlett
 2. Jepp, julegal jeg også :0)
  Nydelige ting du ønsker deg. Jeg holder på å skrive ønskeliste, men det er så vanskelig... For jeg sier stadig vekk at "den ønsker jeg meg" men når jeg skal skrive det ned så er det borte... Tullete meg :0)Snart advent :0) Gleder meg!!
  *Klem*
  -Kamilla-

  SvarSlett