søndag 29. november 2009

En juledekorasjon fra naturen


I dag var vi ute og gikk tur i det fine vinterværet, alle tre. Undertegnede så sitt snitt til å plukke med seg noen kongler for å bruke i en bordekorasjon. Jeg hadde plukket noen kongler tidligere i høst til nettopp dette formålet, men jeg har klart å legge de fra meg på et fryktelig lurt sted. Jeg fikk også med meg noe granbar, så da var det bare å skride til verket, tenkte jeg.....helt til jeg så alle de små vennene som konglene hadde tatt med seg. Plutselig yrte det av småkryp på duken min, he he....Alle konglene fikk seg en heftig omgang med zalo og oppvaskbørste, og borte ble de. Puh, krise avverget :-)

Det ble riktig så koselig i spisestua med kongler, granbar og levende lys på bordet. I morgen skal jeg få kjøpt kubbelys å sette nedi, det lille lyset som står der nå brenner farlig fort.

I dag har vi sett på grantenningen på torget, og vi har hatt familie på besøk til kaker, kaffe og første adventslystenning. En koselig dag :-)

4 kommentarer:

 1. Heia!! Knaggrekka mi e kjøpt på gode gamle IKEA:)
  Kjempekoselig dekorasjon du laga, også bra at du fikk bort småkrypan, hehe!

  Ha ei fin uka!

  SvarSlett
 2. Så nydelig, det er så flott når man bringer naturen inn slik... Selv om noe natur ikke er like velkommen ;0) Ha en koselig adventstid :0)
  *Klem*
  -Kamilla-

  SvarSlett
 3. Takk skal du ha:) Og for en fantastisk dekorasjon! Det er så lurt å ta naturen inn, det blir jo så fint :)
  Endelig juletider og det liker vi. Ha en flott kveld. Håper det blir bloggetreff snart! Gutten i magen har det bra tror jeg, det begynner jo å nærme seg, 10 uker igjen! :)

  SvarSlett
 4. Saa fint det ble!
  Har du ikke laert at man aldri maa legge ting paa "lure" steder! Da finner man de ikke foer man en dag tilfeldigvis snubler over dem mens man egentlig leter etter noe annet! Hihi! :)
  Jeg har noen kongler liggende i en pose her jeg ogsaa, men har ikke helt bestemt meg for hva jeg skal bruke dem til..
  Klem Marie

  SvarSlett