tirsdag 21. september 2010

Kommoden + sniktitt på badet

Familien Mims for anledningen ryddige bad. Ikke hverdagskost.
Den grønne smilefjeskrakken er i perfekt høyde for en liten tass på snart 3 år som ikke rekker helt opp til toalett og vask. Hva er greia med rundmagede servanter? Mindre pent OG upraktisk, småbarn (samt høygravide, har jeg erfart) rekker jo ikke fram til speil og vann. Så, der fikk jeg sagt det også :-)
Under stellebordet har jeg kurver med klær til ungene. Så mye klær, så liten plass!
Tadaaaa! Min nymalte kommode :-) Førbilde glemte jeg helt å ta, men den var altså en helt ordinær, fæl furukommode med merkelige knotter. Jeg er meget fornøyd med å endelig fått ut fingeren og malt den. Jippi!
De to GG-boksene har jeg nylig kjøpt av Stine.
Stellebordet fra Ikea malte jeg i samme slengen slik at det skulle passe bedre inn. Her har minstemann og jeg lange, meningsfulle samtaler mens vi titter ut på hagen og godværet. (Som regel skitværet, men ikke akkurat i dag da) :-)
Ha det på badet!

5 kommentarer:

 1. Åååå, så ryddig bad vil æ å ha, hehe! Det så så deilig ut md sola gjennom vinduet og friske farger:)

  Æ har funne på nokka litt arti på kjøkkenet, har satt hagebenken inn, som en slags slagbenk....blei ganske fint. Satse på innlegg om det seinere!

  Klar for bloggtreff? Æ skal finne en dato å foreslå snart!

  Klem!

  SvarSlett
 2. Hei hei :)

  Så lyst og fint badet dokkers e! Må være deilig med to stk store vindu der inne, æ har ingen...

  Lampa kjøpte æ på Møbelringen, like bortenfor oss. Men den ble kjøpt før dem slutta å selge lampe... Æ trur ho mamma kjøpte samme lampe på Bohus et anna sted i landet, så du kan jo sjekke der :)

  SvarSlett
 3. Oj så flott kommoden og badet ble etter litt endring:) Skikkelig flott og lyst!

  SvarSlett
 4. Kommoden ble kjempefin - og knottene var knallstilige!! Lurt triks det med å kjøpe dem, slik at man får litt "press" på seg ;-). Jeg er sånn som gjerne begynner på maleprosessen, men gjerne forlater den før den er helt ferdig... Sukk...

  Nyt onsdagen!

  SvarSlett
 5. Å Linda det er så fint hos deg! Jeg må virkelig se å få rotet meg opp på besøk! Til sommeren kanskje? En pils i solen:)

  SvarSlett