onsdag 24. februar 2010

Wall stickers på soverommet

KursivJakten på den forsvunnede overføringskabel pågår fortsatt, dermed kan jeg ta så mange fine bilder jeg bare orker uten at jeg får delt de med noen. Sånn går det når man ikke har helt kontroll på tilværelsen. Men jeg kan i alle fall vise dere et bilde fra nettbutikken der jeg har kjøpt min aller første wall stickers, det er altså ikke min kommode og diverse dere ser på bildet.

All you need is love har fått plass over sengen vår, og jeg kan love dere at vi trengte kjærlighet da vi jobbet med å feste stickersen :-) Skikkelig flisespikkeri; utklemming av luftbobler, forsiiiiiiktig dra av et lag papir, måle opp og stryke og klemme og trykke.....For sikkerhets skyld var bokstavene høyere enn panelhøyden på soverommet (vi har liggende panel), så vi måtte presse bokstavene inn i sprekkene her og der. Herr Mim gjorde en strålende jobb, jeg er altfor utålmodig til å holde hodet kaldt i sånne flisespikkeri-prosjekter.

Men guriland, så lekkert det ble, jeg ligger hver kveld og får kink i nakken fordi jeg bare se på underverket over oss. Bilder kommer! En vakker dag :-)

P.S. Tusen takk for alle gratulasjoner, spennende med baby i magen ja. Gutt nr. 2 :-)

2 kommentarer:

  1. Hei! :) Så utrolig stilig! Og velkommen tilbake til bloggverden rett og slett! Gratulerer så masse med gutt nummer to, så utrolig spennende :) Jeg satser veldig på at det skjer noe i helgen her hjemme, hvis ikke tror jeg at jeg går på veggene ;) Takk for oppmuntring iallfall! Ha en veldig fin kveld til deg :) Klem K

    SvarSlett
  2. Hei og takk for kommentar! Ja, håper det blir bra med hylle, GG og klokke.
    Klokka har jeg kjøpt på en lokalbutikk her hvor jeg bor. Faktisk på en Gydakiosk som også har en liten gaveavdeling. Har sett etter men det sto ingen leverandørnavn hverken på innpakningen eller på klokka:( Håper du finner en lignende klokke.
    Klem J.

    SvarSlett