søndag 21. februar 2010

Tørke støv av bloggen sin...


Heisann alle sammen....noen som husker meg? :-) Har hatt en alvorlig bloggetørke, men merket endelig at jeg begynte å klø i fingrene etter å blogge igjen. Takk og pris, jeg trodde et øyeblikk at jeg var helt ferdig med min herlige hobby. Skal sies at jeg ikke har vært helt i form til å styre så mye i huset heller, jeg har nemlig fått en liten leieboer i magen som har gjort utleieren sin både kvalm og trøtt til tider. Men nå er formen stigende :-)

Nå som energien er tilbake, har jeg startet på og kommet godt i gang med prosjekt soverom og prosjekt barnerom. Rommene er malt (fra grønt til hvitt, hurra) og planene er klare, men det er et par ting som gjenstår før det kan vises fram i all sin prakt. Jeg skal male et speil, montere en sofa og endevende huset etter overføringskabelen til kameraet, så er vi nesten der! Fuglene vet hvor den overføringskabelen har blitt av, jeg mistenker sterkt Mim junior for å ha en finger med i spillet her.

I alle full fall: Jeg har kjøpt verdens vakreste bilde. Eller, det er strengt tatt ikke et bilde, men et vindu som har påmalte bilder i hver rute. Jeg tok ordentlige bilder av vinduet i går, men når man ikke har overføringskabel, er man jo like langt. Jeg gir dere derfor en sniktitt tatt med mobilen, veldig dårlig kvalitet.... og de blå flekkene innimellom er bobleplast. Jeg har hengt det opp på soverommet, der ligger jeg og titter på det og sukker henført.

Jeg kommer sterkere tilbake med ordentlige bilder! It`s good to be back :-)

8 kommentarer:

 1. hei:) Så koselig å se deg tilbake, har ikke fulgt bloggen din så lenge men ble fort stille da jeg begynte å følge deg ja;)

  Og gratulerer så mye med den lille imagen, så koselig:) Blir enda mer spennende å følge deg videre nå, hehe.

  Kjempefint vindu/bilde:)

  Ha en fortsatt flott søndag

  SvarSlett
 2. Velkommen tilbake!

  Har deg på favorittlista mi, så da dukket du opp med en gang i dag ;-)

  Klem

  SvarSlett
 3. Velkommen tilbake, og så med en leieboer i magen. Så koselig.
  Ha en fin søndag.
  klem fra marilyn

  SvarSlett
 4. Hei kjære du :)

  Artig å finne et innlegg fra dæ i dag! Håpe det kommer masse bilda fra dæ snart ;)

  Flott vindu!

  Stor klem

  SvarSlett
 5. Hei på deg, igjen!
  Hyggelig at du er tilbake. Har jo fulgt deg ei stund:)
  Og gratulerer sååå mye med den lille luringen! Håper formen blir bedre utover!
  Det vinduet var helt nydelig!

  Klem fra Tina

  SvarSlett
 6. Hei hei. Sist du la inn et innlegg så var jeg ikke blogger engang så jeg kan desverre ikke si at jeg har savnet deg, men nå har jeg iallefall funnet deg. Kjempe fin blogg så dette må du fortsette med og gratueler med liten leieboer(morsomt ordvalg he he)

  Hilsen
  Randi

  SvarSlett
 7. Gratulerer så masse! Det der var jo stas. Godt å ha deg tilbake her. Gleder meg til du finner den fordømte kabelen ;)

  SvarSlett
 8. Husker deg jeg også. Litt vanskelig å glemme innleggene fra deg. De er både inspirerende og ikke minst humoristiske. Du skriver så godt, så det er jammen bra at du har funnet igjen bloggelysten og ikke minst energien;).

  Gratulerer med en liten leieboer i magen også. Blir stor stas det;).

  Søtt blide du har kjøpt deg!

  Ha en fortsatt flott kveld:o)

  SvarSlett