lørdag 26. september 2009

Lysekrona er på plass

Som et vakkert smykke henger den over spisebordet vårt. Ikke en dag går forbi uten at jeg sukker henført over vår nydelige lysekrone som endelig har kommet på plass.

Jeg skulle jo tatt et bilde av hele spisestua slik at dere fikk se hvor fint det passet sammen, men akkurat nå er bordet skjult under x antall pappesker og papirer siden herr Mim har fått nye duppedingser til dataen sin. Det er med andre ord alt for rotete til å bloggifiseres :-)

Lysekrona var skambillig - 500 kroner på Skeidar, 50% avslag. Ja takk, sier jeg da.

Ellers har vi en rolig og fredelig lørdag i det Mimske hjem, jeg drikker kaffe og hører på vaskemaskinen som durer og går. Men jeg har vært effektiv i dag også: Jeg har fått ryddet vekk et svært kurvstativ som har stått på kjøkkenet mens jeg pusset opp gangen, og først nå fikk jeg altså ryddet det på plass igjen. Jeg har skiftet på alle sengene og vasket kjøkkenet. Da fortjener jeg en kaffepause :-)

God lørdag!

11 kommentarer:

 1. Så nydelig :) Ha en flott helg! Klem

  SvarSlett
 2. Hei mim!
  Så hyggelig at du vil være med på trekning hos meg! :) Setter stor pris på at du følger meg!

  Nydelig lysekrone... Jeg har det på samme måte med den nye lysekrona på soverommet mitt - sukker henført opp til flere ganger om dagen! hihi!

  Nyt kaffe'n og ha en god lørdagskveld!

  Klem fra
  Laila Johanne

  SvarSlett
 3. Nydelig lysekrone!! gjelder dte tilbudet overalt eller:P

  SvarSlett
 4. Nydelig! Sånn vil jeg også ha ;-)
  *God helg klem*
  -Kamilla-

  SvarSlett
 5. Hei Linda! :) Så koselig, takk for hilsen! Vi gleder oss veldig masse. Det blir spennende! Ja, han er flink til å finne spennende ting, nå blir det snart tur på meg. For en nydelig lysekrone. Det er så fint med lysekroner. Jeg så også hvor fin gangen var blitt, underverker hva litt hvit maling kan gjøre ;) VI prates, kanskje neste bloggetreff kan være hos meg? Det er jo en mulighet for det,men jeg vet ikke hva dere avtalte sist gang. Ha en fin søndag! : )

  SvarSlett
 6. Å den er fantastisk! Hm.. og faktisk i min prisklasse. Hvor stor er den? Lurer på om den ville passet sammen med den lille kristaller fra ikea jeg allerede har.. Takk for tipset! Tur til skeidar kommer ikke for tidlig for meg nå :)

  SvarSlett
 7. Nydelig lyskrone du har kjøpt!
  Og prisen ;O)))
  Tenker du sitter og kikker og nyter synet.

  Ha en fin kveld!
  Klem Linda

  SvarSlett
 8. Ååå så flott den var, gratulere! Skjønner godt at du kaster lange blikk etter noe så praktfullt! :)

  SvarSlett
 9. Jeg har akkurat den samme lysekrona. Og jeg elsker den!
  Så flott du har det da!

  Klem fra Tina

  SvarSlett