onsdag 12. august 2009

NESTEN ferdig å male gangen...

Denne sommeren har jeg vært opptatt av mange ting, men mitt hovedprosjekt var å male gangen. Som sagt, så gjort; furupanelet har nå blitt nydelig hvitt. Men da så jo den gamle, lakkerte furutrappa verre ut enn noensinne, en overlevning av verste sort midt i alt det hvite. Dermed måtte trappa også under kosten. Jeg ble ferdig med siste strøket i dag (i mitt neste hus skal trappa allerede være hvit, det sier jeg bare...), men det gjenstår et strøk med lakk før jeg kan si meg helt ferdig. Jeg er SÅ fornøyd! I morgen skal jeg lakke, og på fredag skal jeg gjøre det morsomste av alt: PYNTE den "nye" gangen. Å, det blir moro for a mor! Stay tune, bilder kommer....

Ønsker alle en fin onsdagskveld :-)

9 kommentarer:

 1. Å male trapper er absolutt ikke gøy nei. Flyttet inn i et hus med lilla og rosa trapp. Den har heldigvis blitt hvit. Det gøyeste er å pynte ja:-). Gleder meg til å se bilder:-)

  SvarSlett
 2. Litt hvitmaling hjør underverker!
  Gleder meg til å se resultatet!

  Klem til deg fra meg.

  SvarSlett
 3. Ååå, glede meg til å se:)))

  Og jeg er forresten sjeleglad for min ferdigmalte hvite trapp, hehe!

  Vi sees:)

  SvarSlett
 4. Gleder meg til å se :-)
  *Sensommerklem*
  -Kamilla-

  SvarSlett
 5. Hallaisen du!
  Send mæ en mail på dicte_1@hotmail.com!
  Så sende æ dæ en infomail om treffet straks:))

  SvarSlett
 6. Så spennende! Helt enig, man må bare glede seg til man kan pynte og dille litt, så kommer man seg gjennom den kjedelige malinga ;) Gleder meg til å se bilder!

  SvarSlett
 7. Jeg har også malt gangen vit i sommer og furutrappa står der mørk. Jeg har utsatt malingen der,men må bli ferdig før høsten er der.....
  Gleder meg til å se resultat ditt. Kanskje jeg får et puff bak :-)

  SvarSlett
 8. Hei igjen!
  Takk for koselig kommentar inne hos meg.

  Elfa har et liknende system, men tror ikke de har slike tørkestativ for å slå ned/opp(kunne ikke finne på elfa sine sider)
  Har tidligere sett takhengte i en reklame hos Vi i Villa, de var også smarte, der heiste man klærne opp under taket så var klesvasken unna vei. Du får kanskje ta deg en Ikea tur ;-)
  Jeg og gubben har sånn smått begynt å planlegge en ikea tur til høsten, men vi får se hva det blir til :-)

  SvarSlett
 9. TA BILDER ! VI vil se !!!!! :-)

  Kjekt at du er med i trekningen hos meg!
  klem fra Ida

  SvarSlett