søndag 23. august 2009

Jeg vant!

Jeg, som i løpet av mitt 33-årige liv ikke har vunnet annet enn 2 paraplyer (ved 2 forskjellige anledninger - hva er egentlig oddsen for det?), har vunnet give awayen hos musmei! Hurra! Premien kunne man velge fra hennes fantastiske blogshop, og jeg har valgt en blå hettelue til sønnen min :-) Tusen takk, musmei, jeg gleder meg til å få den flotte lua i posten. Med det samme vil jeg minne om min egen give away - sleng dere med!

I går hadde jeg det SÅ koselig på bloggtreff hos Benedicte, vi skravla og spiste nydelig mat og bare "moilla" oss, for å si det på nordnorsk. Vi har vel ikke akkurat problemer med snakketøyet, noen av oss :-) Takk for i går jenter, gleder meg allerede til neste treff!

9 kommentarer:

 1. Yey, grattis! Morro å vinne :) Takk for i går ja, det var en strålende kveld! Presset om å holde bloggtreff ligg kanskje på oss nu... Kor mye oppussing har du igjen før du e fornøyd? Æ har kjøkken og bad :P
  God natt! Klem

  SvarSlett
 2. Gratulerer! Jeg pleier ikke å vinne noe jeg heller, men dette ga jo meg også håp.

  Fru Luna trenger å pusse opp kjøkken og bad, ser jeg. Jeg trenger å bygge meg et hus.... Hmmmm. Ser ut til at det blit lenge får vi ses igjen. Men siden jeg IKKE er interiørblogger, så kan det jo hende at det likevel er jeg som kan invitere... Så lenge jeg har det rent, og det har jeg det jo, så må jo lokalitetene være godkjent ;)

  SvarSlett
 3. Gratulerer så mye:) Er ikke av de som har flaks her i libet jeg heller:P det eneste jeg noen gang har vunnet er 20 kroner på et flaxlodd så det var vel ikke noe å hoppe i taket for akkurat. Hehe. Men fikk i hvertfall igjen det jeg ga for loddet:P Ha en fin dag:)

  SvarSlett
 4. Heihei!
  GRATTIS!!!!
  Å takk for en koselig kveld på bloggetreffet! Å vi gleder oss til neste gang!

  Jeg pleier ikke vinne særlig mye jeg heller. 45kr i lotto en gang i ny å ne... akk å stønn... Måtte lykken snu hos meg også;)

  Ha en superfin kveld!
  Klem fra Chatrine:)

  SvarSlett
 5. Hei. Så gøy at du vant! Det var på tide... :)

  Gangen din ble sååå fin! Flink du er med innredning. Alltid like gøy å se.

  Ha en flott dag i nord!

  Klem fra meg

  SvarSlett
 6. Gratulerer:-) Det var gøy.
  Jeg har en ting til deg inne på siden min, så ta en titt.
  Klem J.

  SvarSlett
 7. Hallo hallo!
  Jeg har en award og utfordring til deg, hvis du vil ha ;)
  Klem

  SvarSlett